Om projektet
Franska smaker i väntan på flyget
Fantastiskt häng i mysiga möbler eller runt den massiva baren med toppskiva i tenn hos La Girafe Bistro by Pontus Frithiof i samarbete med Nordrest på Arlanda Terminal 5. Här finns både en Bistro-del och en Food & Bar med generösa öppettider mellan 05-22 som serverar allt från frukost till barsnacks, a la Carte, utvalda viner, cocktails och desserter.
Magisk personal och inredning med smaker från det franska köket. En mycket god anledning att komma alldeles för tidigt till flygplatsen
Vi på Nordrest vinnlägger oss om att vara snabbfotade mot kunder och uppdragsgivare. Perfecta möter upp våra förväntningar på bästa sätt, med att leverera projekten till rätt pris och i tid.
Allan Kock, Projektledare Nordrest
Utrustningen
Perfectas leverans
Här har vi levererat maskiner och inredning, bl a kylmöbler som kylbänkar, kylar och frysar från Haglund Industri både inne i köket samt ute i bar och matsal. Spislinje i köket från Berto’s, stekbord från Fribergs, ugnar från Rational och blandningsmaskin från Agrenco. I disken står en huvdisk från Wexiödisk och en separat glasdisk med inbyggd omvänd osmos från Winterhalter.
Arkitekt: GAIA