Vad erbjuder vi

Rätt produkt till rätt kund

Idag har vi en stark position på marknaden och är din trygga samarbetspartner, oavsett om du önskar produkter till ett skolkök, restaurang, bar eller kafé. Våra referenskunder vittnar om att det jobb vi lämnar efter oss är i toppklass. Perfecta är din självklara restaurang utrustningsleverantör, tack vare vår höga kompetens inom restaurang etableringar och restaurangmaskiner. Vi besitter en hög kunskap om flödet i ett restaurangkök och vi går helhjärtat in i de utmaningar som du står för.  

Unik arbetsprocess anpassad efter enskilda uppdrag

Vår arbetsprocess optimeras för att vara så smidiga som möjligt för just dig och ditt projekt. Vi har ingen mall vi går efter, istället frågar vi dig – Vad vill du ha? Varje process blir på så vis unikt anpassad efter dina önskemål. Viktigast är att du är nöjd med resultatet, och att vägen dit är smidig och trevlig.

Leverantörsoberoende: Vi säkerställer kvaliteten

Genom att jobba leverantörsoberoende ser vi till att du som kund får det bästa på marknaden för just ditt projekt. Vi granskar hård de leverantörer vi arbetar med och bara det bästa duger för oss. För vi vet att bara det bästa duger för dig. Vi håller oss uppdaterade med ett öppet sinne för nya tekniker, lösningar och fabrikat. Det ska vara så tryggt som möjligt för dig och vi är därför noga med våra leverantörer och deras garantier. Saker kan alltid gå sönder, men det är vårt jobb på Perfecta Storkök att se till att det åtgärdas så snabbt och effektivt som möjligt.

Med kunden i fokus

Med ett intresse och engagemang för såväl branschen som för dig säkerställer vi nöjda kunder genom att ta fram lösningar som skapar trivsel, funktionalitet och är estetiskt tilltalande. Du som kund är allt för oss. vi är ödmjuka inför samarbetet och tar oss an alla typer av projekt, stort som litet. Det primära i alla uppdrag är vårt kvalitetsfokus. Allt vi levererar måste vara bra och som obunden leverantör vet vi vad som funkar för just ditt projekt. Vi levererar ett slutresultat som du garanterat är nöjd med.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss och berätta vad ni behöver hjälp med. Vi besitter en hög kunskap om flödet i ett restaurangkök och vi går helhjärtat in i de utmaningar som ni står för.