Perfecta storkök

En engagerad partner

Perfecta storkök är en oberoende leverantör av högkvalitativa köks- och restaurang produkter. Vi började som ett litet företag, med en stark drivkraft – intresset för kunden. Vårt engagemang och fokus har tagit oss framåt och uppåt. Vi har under årens lopp handplockat våra förmågor, för att säkerställa att allt vi för präglas av hög kvalitet. Md hela teamets samlade erfarenhet kan vi alltid förse dig med lösningar som matchar dina behov och visioner.

Vår främsta styrka

Ett handplockat arbetslag

Perfecta Storköks arbetsteam består av ett toppat lag där alla har olika karaktär och unika kompetenser. Detta för att säkerställa att vi kan leverera till alla olika kunder och företag. Med vårt mångfacetterade tighta team kan du som kund lita på att kompetensen är tillgänglig internt, vi hjälps åt och kommer med idéer och råd för att klara dina utmaningar och leverera din vision.

En positiv arbetskultur

Perfecta storkök har en arbetskultur som känns – den sitter väggarna. Trots företagets expandering är känslan av det lilla företaget bevarat. Det ska vara lika kul för dig som kund att kommer till oss som för våra medarbetare. Verksamheten genomsyras av positivitet och glädje gentemot såväl branschen som våra kunder. Vi arbetar aktivt för att ge goda förutsättningar  för våra medarbetare eftersom vi vet vilka stor skillnad det blir för dig. Vi är vänner som arbetar tillsammans.

VD har ordet

1988 började jag jobba i branschen, cirka 20 år senare hade jag samlat på mig tillräckligt mycket erfarenhet och kompetens för att starta eget företag. Idag består Perfecta Storkök av ett starkt team med handplockade lagmedlemmar som vi aktivt sökt upp för att skapa ett så starkt arbetslag som möjligt. Som VD för företaget är jag stolt över att vara en del av den gemenskapen som vi tillsammans har byggt upp. En stämning som smittar av sig på våra kunder och underleverantörer. 


Det är ett stort ansvar vi har, att leverera högkvalitativa projekt till ett så brett spektra av kunder. Tack vare en arbetskultur som har högt i tak och kompetenta medarbetare skapar Perfecta Storkök en bra känsla i samtliga projekt. Alla är delaktiga och kan fatta egna beslut.


Våra återkommande kunder och den referensbank vi har flaggar för en ljus framtid. Perfecta Storkök har en organisk tillväxt med kvaliteten i fokus och med samma grundvärderingar som när jag startade företaget 2007. Jag ser tillsammans med mina medarbeta fram emot de kommande åren och allt vad det innebär för Perfecta Storkök.

 

Per Fritzell, VD och grundare Perfecta Storkök

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss och berätta vad ni behöver hjälp med. Vi besitter en hög kunskap om flödet i ett restaurangkök och vi går helhjärtat in i de utmaningar som ni står för.