Vi arbetar bara med de bästa

Här hittar du några av våra partners

Flera års erfarenhet har lärt oss hur viktigt det är att jobba på rätt sätt med rätt partner och rätt leverantör. Vi har därför helt enkelt bestämt oss för att bara jobba med de bästa! Kvalitet håller längst! På så sätt tar vi helhetsansvar för vårt arbete och överaskar ofta våra kunder med smarta och praktiskt applicerbara lösningar.

Samarbetspartner

Många gånger får vi önskemål om att leverera mer än maskiner och köksutrustningar. Våra kunder frågar även efter exempelvis mat, kastruller, porslin, bestick, textiler och andra utensilier. Vi har därför ett väldigt gott samarbete med Menigo som är en noga utvald partner. De levererar allt det vi inte säljer själva.

Ismaskiner

Vi har ett stort urval av ismaskiner. Med eller utan Binge, Gourmet- eller standardkuber. Klicka här och gå i lugn och ro igenom hela sortimentet. Givetvis hjälper vi dig med alla dina frågor och funderingar.

Gammal tradition i ny design

Den Holländska produktserien OFYR innefattar ett brett sortiment högkvalitativa, specialdesignade enheter för matlagning och grillning utomhus samt möbler i samma stil. Även en hel del passande smarta tillbehör som underlättar och gör OFYR till ett komplett utomhuskök.

Ugnar, tillbehör & rengöringsmedel

Som RATIONAL DEAL-partner erbjuder vi kvalificerad produktrådgivning, matlagningsdemonstrationer, kurser och utställningsugnar – samt fackmannamässig, teknisk service. Det är en av anledningarna till att vi har tilldelats flera certifieringar och utmärkelser.